maandag 2 mei 2016

Dag 8

Weer een zonovergoten dag in Kroatië waarop we gewoon lekker de hele dag genieten van de warmte in ons kleine kamp op de grote verlaten camping. Op deze manier is een camping zo verkeerd nog niet. Voldoende luxe (warme douche etc.) en geen buren.
Boodschappen gedaan bij de Lidl, in de zee gezwommen, een geïmproviseerde BBQ aangewakkerd en een lekker chill muziekje uit de box, top.
Romy wordt wat onrustig want morgen is de dag van vertrek. En in vertrekken heeft ze nog helemaal geen zin. Niet in de laatste plaats omdat het dan echt even 2 maanden zonder mij is. Lijkt mij een verademing 2 maanden zonder mezelf maar Romy denkt daar anders over (en een man weet pas wat hij mist...)Een gin tonic helpt altijd…een beetje.
Ik lees in de gids  en bedenk wat mijn volgende bestemming zal zijn. Eigenlijk ben ik nog helemaal niet uitgekeken in het Triglav national park. De weersvoorspellingen zijn nu best okay dus ik denk dat ik maar terug ga. Nu naar de andere kant van het park, lake Bohinj.

Gek genoeg gaat het vannacht en morgen de hele dag regenen. We ruimen alles op, pakken alles in en zetten een wekker… Een wekker want we willen echt nog een dagje Ljubljana doen. En daarvoor moeten we eerst terug naar Slovenië!1 opmerking: